Buitenzonwering
Buitenzonwering

Buitenzonwering

De mooiste collecties buitenzonwering vindt u bij Megazonwering. Van zonneschermen, screens tot markiezen om op de zomerse dagen het huis koel te houden en comfortabel buiten te kunnen zitten met familie en vrienden. Een mooie terrasoverkapping biedt daarbij ook uitkomst. Heeft u advies nodig met het bepalen van de juiste zonwering dat passend is bij uw huis? Bezoek onze winkel en laat u verrassen door de grote collectie kwaliteitszonwering.
 • Een rolluik vormt een veilig, stevig en inbraak bemoeilijkend pantser voor voor het raam. Ook heeft u optimale isolatie en verduistering. Er zijn veel verschillende kleuren rolluiken verkrijgbaar bij Megazonwering.

  Meer info

  Rolluiken

  Vanaf €85,-

  Offerte
 • Een uitvalscherm wordt vaak gebruikt voor hogere gebouwen en kantoren om zon tegen te houden en bij huizen waar geen vrije doorloop nodig is. Er zijn veel doekkleuren om een eigen karakter te geven aan het geheel.

  Meer info

  Uitvalschermen

  Vanaf €249,-

  Offerte
 • Een markies is de sfeermaker van een woning. Door de diverse uitvoeringen creëer je een modern of klassiek karakter. Prima geschikt voor huizen maar ook voor winkels en restaurants.

  Meer info

  Markiezen

  Vanaf €449,-

  Offerte
 • Een knikarmscherm of ook wel zonnescherm genoemd reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning. Het wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven.

  Meer info

  Knikarmschermen

  Vanaf €875,-

  Offerte
 • De meest gebruikte screen is de ritsscreen omdat deze ook tegen hardere wind kan maar wij hebben ook de gewone screen. Ook heeft u optimale isolatie en verduistering na plaatsing van screens.

  Meer info

  Screens

  Vanaf €99,-

  Offerte
 • Onze collectie horren omvat zowel horren voor ramen als voor deuren. De diversiteit van bijv. inzethorren en plisséhordeuren is groot. Het houdt alle insecten buiten. in de winkel is alles aanwezig om de juiste keus te kunnen maken.

  Meer info

  Plisse hordeur

  Vanaf €299,-

  Offerte