Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Voor woning en projecten

Megazonwering biedt diverse mogelijkheden in dit type
zonwering. Kies uit verschillende afwerking- en doekkleuren.

Offerte aanvragen

Waarom Knikarmscherm

  • Elektrisch of handmatig bediend
  • Welk soort doek en welke kleur
  • Wel of geen verlichting in bijv. de knikarmen
  • Met of zonder volant
  • Zelf monteren of door ons montageteam

Waarom koopt u
knikarmscherm bij ons?

Een knikarmscherm of ook wel zonnescherm genoemd reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning. Het wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven. Door de keuze in cassette en doek en bediening kunt u voor ieder budget het passende zonnescherm vinden. In de winkel hangen meerdere types als showmodel waardoor u gemakkelijk een keuze kunt maken uit welk type scherm bij u past.

Hieronder een aantal soorten zonneschermen met knikarm en een aantal cassettes die in meerdere kleuren uitgevoerd kunnen worden. De kleur van het doek bepaald u zelf door middel van onze uitgebreide doekcollectie.

Blijf in controle over de temperatuur in uw woning en uw terras. Het ideale knikarmscherm stelt u samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het zonwerende doek.

In de zomer is een zonnescherm uiterst comfortabel om verkoeling te zoeken op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaart u aardig op de energiekosten. Een zonnescherm is de investering waard! Kom langs in de winkel en bekijk alle schermen in groot formaat.

Offerte aanvragen
Type Fuore
Type Oliva
Type Gota
Type Primo

Wenst u meer zien?

Bezoek dan nu onze showroom
Route planner

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur