Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken op maat

Voor woning en projecten

Megazonwering biedt diverse mogelijkheden in dit type
zonwering. Kies uit verschillende soorten lamellen en kleuren.

Offerte aanvragen

Waarom Rolluiken

  • Inbraak preventief
  • Zeer goede isolatie in de winter en zomer
  • Keuze uit vele kleuren rolluiken
  • Minder geluidsoverlast
  • Elektrisch bedienbaar

Waarom koopt u rolluiken bij ons?

Een rolluik vormt een veilig, stevig en inbraak bemoeilijkend pantser voor voor het raam. Ook heeft u optimale isolatie en verduistering.

Er zijn veel verschillende kleuren rolluiken verkrijgbaar bij Megazonwering. Ook kunt u kiezen uit diverse motoren en manieren van bedienen. In de winkel kunnen we u alles uitleggen aan de hand van onze voorbeeldmodellen. Let op de dikte van een kern bij de aanschaf van het rolluik. Hoe beter de kern hoe sterker het is.

Offerte aanvragen

Wij verkopen meerdere merken en soorten rolluiken. De kwaliteit bepaald immers de prijs van een product en zo kunt u zelf kiezen in welke prijs/kwaliteit verhouding u uw rolluik zoekt.

Voordat u naar onze winkel komt is het prettig om uzelf de vraag te stellen wat de hoofdreden is voor de aanschaf van een rolluik. Is het voor de warmte en kou regulering of juist als veiligheid, als extra wapen tegen inbraak. Dan heeft u een sterkere lamel nodig en bij de voordeligere rolluiken is die meer bedoeld om warmte en kou buiten te houden.

In de winkel kunnen we u de verschillen laten zien en wij werken met hoogwaardige materialen. Maak gebruik van de extra opties om alles bijv. elektrisch bedienbaar te maken met 1 afstandsbediening. Maak het uzelf een stuk makkelijker.

Offerte aanvragen
Soort lamellen voor rolluik in diverse kleuren

Wenst u meer zien?

Bezoek dan nu onze showroom
Route planner

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur