Screens

Screens

Screens

Voor woning en projecten

Megazonwering biedt diverse mogelijkheden in dit type
zonwering. Kies uit verschillende afwerking- en doekkleuren.

Offerte aanvragen

Waarom Screens

  • Hitte afwerend
  • Isolatie in de winter
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudige installatie
  • Privacy met behoud van zicht

Waarom koopt u screens bij ons?

De meest gebruikte screen is de ritsscreen omdat deze ook tegen hardere wind kan maar wij hebben ook de gewone screen. Ook heeft u optimale isolatie en verduistering na plaatsing van screens.

Er zijn screens die niet alleen licht weren maar ook insecten en wamte. In onze winkel kunnen we u de verschillen laten zien met behulp van onze showmodellen. Dan kunt u ons meteen vragen naar de mogelijkheden van de verschillende bedieningswijze.

Offerte aanvragen

Bij Megazonwering kunt u slagen voor alle type screens en zijn de mogelijkheden te over. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit screens en ritsscreens.

Door onze jarenlange ervaring in zonwering kunnen wij alles vertellen over de diversiteit in screens en ritsscreens en ook hoe u de bediening naar eigen wens kunt invullen. Er staan professionele verkopers klaar om advies te geven over maten, stoffen en systemen. Twijfelt u over een screen of een ander type zonwering? Bekijk hieronder de soorten zonwering en maak een keuze over welke zonwering u informatie wilt hebben. In onze winkel hangt alles in het groot en kunt u makkelijk een keuze maken.

U mag ons ook altijd mailen of bellen 023-5830384.

Offerte aanvragen

Wenst u meer zien?

Bezoek dan nu onze showroom
Route planner

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur