Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Voor woning en projecten

Megazonwering biedt diverse mogelijkheden in dit type
zonwering. Kies uit verschillende afwerking- en doekkleuren.

Offerte aanvragen

Waarom Uitvalschermen

  • Houdt zonlicht buiten
  • Geschikt voor alle ramen
  • Handbediening of motorische bediening
  • Gunstig in prijs
  • Uitval tot wel drie meter

Waarom koopt u uitvalschermen bij ons?

Een uitvalscherm wordt vaak gebruikt voor hogere gebouwen en kantoren om zon tegen te houden en bij huizen met kleine ramen waar geen vrije doorloop nodig is.

Door de grote hoeveelheid mogelijkheden is er voor iedere situatie het geschikte uitvalscherm. Er is veel keus in doekkleuren om een eigen karakter te geven aan het geheel. Ook zijn er veel mogelijkheden in motoren en bediening, dit alles kunnen we u goed uitleggen in de winkel waar we de uitvalschermen in het groot hebben hangen.

Offerte aanvragen

Wij bieden de grootste keus in uitvalschermen wat betreft de systemen, de uitvoering en de doeken. Vraag in onze winkel naar de verschillen. We hebben ook valarmschermen of markisolets.

Op deze pagina staan van alle soorten foto's en kunt u kiezen welke bij u het meest toepasbaar is. Bij Megazonwering kunt u slagen voor alle type zonwering en zijn de mogelijkheden te over. Door onze jarenlange ervaring in zonwering kunnen wij alles vertellen over zonwering. Er staan professionele verkopers klaar om advies te geven over maten, stoffen en systemen. Bekijk hieronder de soorten zonwering en maak een keuze over welke zonwering u informatie wilt hebben. Heeft u een vraag over een uitvalscherm, valarmscherm of markisolet, het onderhoud daarvan of over een ander type zonwering?

U mag ons ook altijd mailen of bellen 023-5830384.

Offerte aanvragen

Wenst u meer zien?

Bezoek dan nu onze showroom
Route planner

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur