Kortingsactie knikarmscherm type Furore en Primo

Profiteer nu van 500 euro korting op dit type zonnescherm

Wil jij zelf controle hebben over de hoeveelheid schaduw op je terras? Dan is een knikarmscherm precies wat je zoekt. Wij geven nu een waanzinnige korting van 500 euro op onze populairste type schermen.

De voordelen van een knikarmscherm

Het grote voordeel is dat deze zonneschermen eenvoudig met een afstandsbediening in- en uitgevouwen kunnen worden. Met een knikarmscherm creëer je met één klik op de knop zoveel schaduw als je wilt, blijft je huis koel en je is terras uit de zon.

Creëer met één klik op de knop zoveel schaduw als je wilt

Daarnaast wordt het scherm volledig opgeborgen in een cassette die het beschermd tegen regen en wind.

Alle voordelen op een rij

Waanzinnige actie: 500 euro korting op knikarmschermen Furore of Primo

Je krijgt nu een korting van 500 euro op onze knikarmschermen van het type Furore of Primo. Profiteer van onze kortingsactie: maak je terras zomerklaar en hou je huis koel op hete dagen.

Deze korting is geldig per knikarmscherm, dus het totale kortingsbedrag kan flink oplopen! Neem voor vragen of een offerte contact met ons op.

Plaatsing kan al binnen 5 weken na bestelling. Bestel je dus voor eind maart, dan is jouw zonnescherm vóór de zomer geplaatst.

U krijgt 500,- korting per knikarmscherm. De korting is geldig op bestellingen die geplaatst worden van 11 december 2023 t/m 31 maart 2024.

Vraag een offerte aan

  Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Knikarmscherm type Furore

  De Furore Cassette is een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm, hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

  De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als gesloten stand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Ben je op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Furore Cassette het ideale terrasscherm.

  Knikarmscherm type Prima

  De Primo onderscheidt zich door zijn hedendaagse design. In gesloten stand is de cassette slechts 122 mm hoog. Dit maakt het één van de meest compacte terrasschermen. De Primo is zowel aan de muur als aan een plafond te monteren door de uitgebreide mogelijkheden in hoekverstelling.

  Ben je op zoek naar een terrasscherm dat weinig ruimte inneemt, zonder aan kwaliteit in te leveren, dan is de Primo de perfecte keuze.

  Knikarmscherm type Furore met wit/geel gestreept doek