Aanbieding schermen uit voorraad: extra goedkope modellen knikarmscherm Furore

Snel leverbaar en voordelig

Wil jij zelf controle hebben over de hoeveelheid schaduw op je terras? Dan is een knikarmscherm precies wat je zoekt. We hebben voordelige voorraadmodellen van het type Furore in vaste maten die leverbaar zijn in vier weken.

Stel hier je scherm samen

 • Extra goedkoop
 • 4 weken levertijd
 • Incl. inmeten en monteren
 • 5 jaar garantie
Cassette beschikbaar in kleuren RAL 9001 (crème wit) en RAL 7016 structuur (donker grijs). Doek beschikbaar in kleuren T292 (fantasie biesbosch, een lichtgrijs doek in banen) en T365 (charcoal tweed, een donkergrijs doek)

Een knikarmscherm is de ideale buitenzonwering

Een knikarmscherm overdekt met gemak een volledig terras en biedt daarnaast voldoende bescherming om ook de binnenruimte koel te houden.

Creëer met één klik op de knop zoveel schaduw als je wilt

Het grote voordeel is dat dit type zonnescherm met een afstandsbediening eenvoudig in- en uitgevouwen kan worden.
Daarnaast wordt het scherm volledig opgeborgen in een cassette die het beschermd tegen regen en wind.

Voordelig terrasscherm uit voorraad

De voorraadmodellen zijn er in twee maten: 5000 x 3000 mm of 4500 x 3000 mm (breedte x uitval). Deze zonneschermen hebben een levertijd van slechts vier weken. De cassette is leverbaar in antraciet grijs of crème wit en het doek kan gekozen worden in de kleuren Fantasie Biesbosch grijs of Charcoal Tweed.

Dit terrasscherm wordt geleverd inclusief Somfy sunea io motor met afstandsbediening.

Alle eigenschappen op een rij

Prijs en levering

Stel je scherm samen in het formulier en zie direct wat het scherm kost met de door jou gekozen opties. Het knikarmscherm wordt uit voorraad geleverd en is daardoor extra goedkoop en al na vier weken leverbaar. De genoemde prijzen zijn incl. BTW en incl. inmeten en monteren. Er zit 5 jaar garantie op het terrasscherm.

Vraag een offerte aan voor jouw voordelige terrasscherm

  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een terrasscherm uit voorraad en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de levering te plannen.

  Stap 1: Stel je knikarmscherm samen

  Maat (breedte x uitval)*

  Positie motor (van buiten gezien)*

  Kleur cassette*

  Kleur doek*

  Prijs o.b.v. de door jou gekozen opties:

  Stap 2: Je gegevens

  Wij leveren zonder extra kosten in de postcodegebieden 1000 t/m 4999 met uitzondering van Texel.

  Knikarmscherm type Furore

  De Furore Cassette is een volledig gesloten terrasscherm dat bekend staat om de fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit terrasscherm is geheel weggewerkt achter het scherm, hierdoor sluit het naadloos aan op de gevel. Het scherm is uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

  De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als gesloten stand, terwijl de sierlijke afdekkappen elke schroef verbergen. Ben je op zoek naar een terrasscherm dat eenvoud en kwaliteit combineert met een hedendaags design, dan is de Furore Cassette het ideale terrasscherm.