Kortingsactie rolluiken op zonne-energie

Profiteer nu van 150 euro korting op solar rolluiken

Solar rolluiken bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit als standaard rolluiken, met een bijzondere toevoeging: de slimme zonnetechnologie genaamd Solar. Met een zonnepaneel dat in de kast geïntegreerd is genereert het rolluik zijn eigen duurzame energie én wordt je huis extra geïsoleerd.

De voordelen van solar rolluiken

Naast de voordelen van het standaard product hebben rolluiken met solar technologie nog een aantal extra voordelen.

Ze hoeven niet te worden aangesloten met kabels. We hoeven dus geen gaten door de muur te boren en je muren blijven vrij van schade. Ze zijn hierdoor ook extra snel te monteren. Ze kosten geen energie, want die wordt door het zonnepaneel opgewekt.

Wekt zelf energie op en wordt aangesloten zonder kabels

Doordat de opgewekte energie wordt opgeslagen in een batterij kunnen de rolluiken ook gewoon worden geopend of gesloten wanneer het donker is.

Alle voordelen op een rij

Najaarsactie: 150 euro korting op onze solar rolluiken

Je krijgt nu een korting van 150 euro op onze Alulux rolluiken met RS100 io solar motor. Profiteer van onze kortingsactie en maak je huis duurzamer en beter geïsoleerd.

Deze korting is geldig per rolluik, dus het totale kortingsbedrag kan flink oplopen! Neem voor vragen of een offerte contact met ons op.

U krijgt 150,- korting per rolluik. Wegens succes verlengd! De korting is geldig op bestellingen die geplaatst worden van 16 oktober 2023 t/m 10 december 2023.

Vraag een offerte aan

  Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hoe werkt een solar rolluik?

  Deze rolluiken worden aangedreven door een ingebouwde motor die wordt gevoed via het zonnepaneel dat op de kast gemonteerd is.

  Het zonnepaneel vangt het licht op en zet dit om in energie. Deze energie wordt opgeslagen in de accu zodat het openen en sluiten van de screens en rolluiken altijd werkt, ook in het donker.

  Close-up van gesloten solar rolluiken, met ingebouwd zonnepaneel