Verandazonwering

Zonwering direct op je veranda

Heb jij een terrasoverkapping maar geen zonwering? Ben jij op zoek naar een complete terraszonwering? Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande zonwering? De Solidare verandazonwering is dé oplossing.

Als je al een veranda hebt maar nog geen zonwering, dan biedt de Solidare een oplossing. We kunnen dit systeem op (met de Solidare Veranda) of onder (met de Solidare Verso) de veranda monteren.

Wat de Solidare extra bijzonder maakt, is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek. Dit zorgt ervoor dat de verandazonwering windbestendig en duurzaam is. Ook is hierdoor het doek strakker in het systeem gespannen.

Veranda of Verso

Naast de Solidare Veranda is er ook de Solidare Verso. Op enkele details na zijn deze producten identiek. Het grote verschil is dat de Solidare Veranda op de terrasoverkapping wordt gemonteerd, terwijl de Verso, wat staat voor omgekeerd, eronder wordt gemonteerd.

Elke montage heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar beide producten hebben het unieke kenmerk dat er in geopende stand geen lichtinval is tussen de treklijst van de Solidare en de goot van de overkapping.

De Verso brengt een geheel andere sfeer met zich mee dan de Solidare Veranda. Het doek is volledig zichtbaar wanneer je onder de terrasoverkapping zit. Aan de andere kant zorgt het doek op de overkapping ervoor dat de warmte effectiever wordt geweerd. Bij de Verso zullen bijvoorbeeld lichtspotjes niet meer zichtbaar zijn wanneer het doek is uitgerold. Een extra voordeel is dat het doek minder blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden, waardoor er minder onderhoud nodig is.