Veelgestelde vragen

Alle meestgestelde vragen kunt u hier terugvinden. Kijk hieronder in de lijst met meestgestelde vragen en klik op jouw vraag en het antwoord op je vraag wordt gegeven.

Algemeen

Hoe bestel ik bij Megazonwering?

Megazonwering heeft een, tot in detail afgewerkte, budgetcollectie waar u jarenlang plezier van heeft. Geen last meer van te felle zon in uw huiskamer of kantoor. Geen saai interieur meer omdat er een prachtige jaloezie hangt die door u is samengesteld. Geen te warme kamers omdat de zonwering de warmte reguleren. Allemaal pluspunten als u één van de onderstaande producten uitkiest uit de budgetcollectie zonwering.

Budgetrolgordijnen - Budgetduorolgordijnen - Budget aluminium jaloezieën - Budget houten jaloezieën - Budget plisse gordijnen - Budget honingraatgordijn gordijnen

Op deze hele collectie heeft u standaard 20% korting (dit is al verrekend in de bestelwijze). De hele collectie wordt op maat gemaakt dus u hoeft niet zelf uw gordijnen na binnenkomst te vermaken. Ook zijn er  bij ons veel meer kleuren dan er standaard aangeboden worden via de verschillende websites. Megazonwering heeft de mooiste budgetcollectie voor de vriendelijkste prijs. 

Als u een product wilt bestellen volgt u simpelweg de bestelprocedure bij het gewenste artikel. Voer uw maten, raamtype, kleuren e.d. in en uw prijs komt na invoer meteen zichtbaar in beeld.

Lukt het niet? De kans dat het bestellen niet lukt is heel klein maar mocht u hulp nodig hebben zijn we bereikbaar op 023-5830384

Hoe komt het dat uw producten zo scherp geprijsd zijn?

Onze collectie budgetzonwering wordt met veel zorg gemaakt maar is wel heel voordelig. De kwaliteit die u krijgt past eigenlijk niet bij de prijs die u ziet als u een keuze maakt. Zowel in de winkel als op de website van Megazonwering. Wilt u zelf zien waarom we zo voordelig zijn maar wel kwaliteitsproducten leveren? Dat kan in onze winkel op woonboulevard Cruquius. Kom langs en ervaar het zelf.

Kan de betaling tevens voldaan worden bij aflevering?

Nee, dit is niet mogelijk bij Megazonwering. Wanneer u de bestelling laat bezorgen dient het gehele bedrag van te voren voldaan te zijn.
​Wanneer u kiest om uw bestelling af te halen vragen wij om een aanbetaling van 30%, het resterende bedrag kunt u voldoen bij het afhalen. Wilt u gebruiken van deze optie kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik de producten voor aankoop in het groot bekijken?

U kunt onze winkel bezoeken op woonboulevard Cruquius. Op ons adres Spaarneweg 16A 2142EN in Cruquius vindt u onze 1000 m² grote winkel. Wanneer u, voordat u de bestelling plaatst, de producten wilt bekijken, kunt u bij ons in de showroom terecht. Daar kunt u alle collecties bekijken waarna de keus maken veel makkelijker is. 

We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Kan mijn bestelling achteraf nog worden geannuleerd?

Wij behandelen de bestelling meteen na binnenkomst en nemen deze vrijwel direct in productie om een korte levertijd te kunnen garanderen. De bestelling kunt u tot de volgende werkdag voor 10.00 uur kosteloos annuleren. Dit kan u per mail doen, telefonisch kan ook maar dan bevestigen wij de annulering per mail.

Kunnen we gebruik maken van een meet en/of montageservice?

Megazonwering beschikt over een meet en montage service maar er zijn hier wel kosten aan verbonden. Deze kosten kunt u opvragen per telefoon 023-5830384. Meten en monteren is alleen mogelijk in de omgeving rondom Megazonwering. Indien u hierbuiten gebruikt wenst te maken van onze meet en montage service is de prijs ook op aanvraag. Om een afspraak te maken voor inmeten kunt u bij ons terecht in de winkel Megazonwering aan de Spaarneweg 16A in Cruquius.

Staat uw volledige assortiment op de website?

Megazonwering heeft een groot assortiment en we willen er voor waken dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we er voor gekozen om alleen de budgetcollectie online aan te bieden. Als u specifieke wensen heeft om het gebied van binnen en buitenzonwering, neem dan contact met ons op.

Wat is het garantietermijn op de producten?

Standaard biedt Megazonwering een garantietermijn van 2 jaar op al de producten. Megazonwering is een CBW-erkende winkel.

Wat wordt er bedoeld met de term montagehoogte?

Alle producten dienen kindveilig i.v.m. de childsafety te worden geproduceerd, dit houdt in dat de bedieningskoorden/kettingen op 150cm vanaf de grond moeten hangen. Bij de montagehoogte dient u de hoogte op te geven gemeten van punt waar u het product gaat monteren tot de grond. ​Van deze montagehoogte word 150cm afgehaald, de lengte die overblijft word de lengte van uw bedieningskoord/ketting. (bijvoorbeeld: montagehoogte 250cm - 150cm kindveilig = 100cm koord/ketting lengte). De montagehoogte staat los van uw producthoogte, de montagehoogte heeft alleen betrekking tot de lengte van de bediening.

Toch nog vragen over de montagehoogte? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor het bezorgen?

  • De kosten van het bezorgen van binnenzonwering bedragen € 20,- per bestelling in Nederland
  • ​Onderdelenbestelling van binnenzonwering per pakketpost € 10,- per bestelling in Nederland
  • ​Onderdelenbestelling van binnenzonwering per brievenpost € 5,- per bestelling in Nederland

Welke levertijd hebben de producten?

De levertijd is afhankelijk van welk product u besteld heeft. Op onze website bij de productinformatie staan de actuele levertijden vermeld. Indien de levertijd afwijkt ontvangt u binnen enkele werkdagen na order een bericht. Op aanvraag kan de levertijd ook sneller, hier zitten echter wel kosten aan verbonden. De levertijden van de premiumcollectie kunnen afwijken van de budgetcollectie. Deze informatie kunt u opvragen in de winkel.

Maatwerk artikelen

Worden al uw producten op maat gemaakt?

Ja, al onze producten op zowel het gebied van binnen als buitenzonwering worden op maat gemaakt. Daardoor kunnen producten die besteld zijn ook niet retour.

Klantenservice

Klantenservice

Heeft uw vragen over een artikel, een bestelling of iets anders? Neem dan contact op met onze klanteservice. U krijgt meteen een medewerker aan de telefoon die u kan helpen met uw vraag.

Child Safety

Voorschriften betreft kindveiligheid. Child Safety

 Lees hier alles over de Child-Savety voorschriften