Garagedeuren

Altijd een garagedeur die bij je past

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan een standaard kanteldeur. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden aan verschillende deuren die passen bij de functie van de garage en de stijl van de woning.

Actie: 25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur of duoportdeur

Kies een optimaal geïsoleerde sectionaaldeur met thermisch onderbroken panelen én kozijn of een duoport garagedeur.

De garage is vaak meer dan een opslagruimte. Misschien wordt jouw garage wel gebruikt als bijkeuken, klus- of hobbyruimte. Isoleren is dan altijd een goed idee. Je brengt tenslotte veel tijd door op deze plek. Dan moet het er behaaglijk aanvoelen. Voor een comfortabele en energiezuinige garage is een geïsoleerde garagedeur een goede oplossing.

Interesse in een geïsoleerde garagedeur? Profiteer dan nu en informeer naar de voorwaarden.

Deze actie loopt van 1 januari t/m 30 april 2023. Vraag naar de voorwaarden.

Uitgebreid assortiment garagedeuren

De garagedeuren zijn in diverse stijlen, profileringen en kleuren leverbaar. Zo past deze goed bij de uitstraling van jouw woning en kun je bijvoorbeeld de RAL-kleur van jouw kozijn kiezen.

Alle garagedeuren zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Van staal tot hout, elke deur is weersbestendig, voldoet aan de geldende normeringen en gaat jarenlang mee.

Megazonwering biedt je een uitgebreid assortiment van garagedeuren die wij snel en op maat kunnen plaatsen bij jouw bedrijf of woning.