Houten Jaloezieën Hoofddorp

Houten jaloezieën in Hoofddorp? We zorgen er met de mooie modellen in zwart en andere kleuren voor dat u die eenvoudig kunt afstemmen op de rest van uw interieur. Met 50mm brede lamellen bijvoorbeeld, zodat er een sfeervolle en warme uitstraling van het raam ontstaat.

We helpen u graag de kleur af te stemmen op de rest van uw interieur. En een keuze te maken uit de mooie materialen, beschikbaar in een Budget- en een Premium-collectie. Altijd voor een scherpe prijs, zowel in zwart als in wit en de houtkleuren die er beschikbaar zijn.

    Om je zo goed mogelijk advies te geven gaan we graag telefonisch met je in gesprek. Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Zoekt u naar goedkope houten jaloezieën in Hoofddorp of gaat u liever voor de hoogst mogelijke kwaliteit? We bieden u graag de keuze uit de beide collecties en kunnen u daar bovendien goed over adviseren.

    Houten jaloezieën op maat in Hoofddorp kopen

    Mooie houten jaloezieën kopen in Hoofddorp, zonder dat u die zelf hoeft te vermaken of hoeft in te korten? Wij maken ze meteen op maat, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Een prettige keuze, waarmee u ervoor zorgt dat de raamdecoratie goed past.