Houten Jaloezieën Hoofddorp

Houten jaloezieën in Hoofddorp? We zorgen er met de mooie modellen in zwart en andere kleuren voor dat u die eenvoudig kunt afstemmen op de rest van uw interieur. Met 50mm brede lamellen bijvoorbeeld, zodat er een sfeervolle en warme uitstraling van het raam ontstaat.

We helpen u graag de kleur af te stemmen op de rest van uw interieur. En een keuze te maken uit de mooie materialen, beschikbaar in een Budget- en een Premium-collectie. Altijd voor een scherpe prijs, zowel in zwart als in wit en de houtkleuren die er beschikbaar zijn.

    Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Zoekt u naar goedkope houten jaloezieën in Hoofddorp of gaat u liever voor de hoogst mogelijke kwaliteit? We bieden u graag de keuze uit de beide collecties en kunnen u daar bovendien goed over adviseren.

    Bekijken van houten jaloezieën in showroom met binnenzonwering en buitenzonwering

    Houten jaloezieën op maat in Hoofddorp kopen

    Mooie houten jaloezieën kopen in Hoofddorp, zonder dat u die zelf hoeft te vermaken of hoeft in te korten? Wij maken ze meteen op maat, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Een prettige keuze, waarmee u ervoor zorgt dat de raamdecoratie goed past.