Veranda’s

Terrasoverkapping en tuinkamers

Haal binnen naar buiten met een terrasoverkapping of veranda. U verlengt uw huiskamer door een extra zitplaats te creëren waar u met familie en vrienden heerlijk kunt verblijven ongeacht de weersomstandigheden.

Er zijn vele soorten terrasoverkappingen verkrijgbaar bij Megazonwering. Ook hebben we diverse carports.

Een bezoek aan de winkel geeft u de gelegenheid al uw wensen kenbaar te maken en u te laten adviseren bij het maken van de terrasoverkapping die geschikt is voor uw situatie. Ieder huis en/of tuin is anders, we denken graag met u mee.

Op zoek naar een mooie terrasoverkapping, carport of veranda?

Wij verkopen meerdere soorten terrasoverkappingen, serre’s, veranda’s en carports van de bekende merken. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige materialen in diverse uitvoeringen. De kwaliteit bepaald immers de prijs van een product en zo kunt u zelf kiezen in welke prijs/kwaliteit verhouding u uw overkapping zoekt.

Wat wordt de functie van de terrasoverkapping? Wilt u het als verlengde van uw huis zodat de living groter wordt of is het een knusse plek om zomers langer buiten te kunnen vertoeven zoals een tuinkamer. Als de overkapping geheel dichtgemaakt wordt met glazenpanelen heeft u een extra huiskamer die zomers en ‘s winters te gebruiken is. Er zijn ook mogelijkheden om een zonwerend doek in of op de overkapping te laten plaatsen. Vraag voor informatie in onze winkel of mail of bel ons alvast met uw vraag 023-5830384.