Zonnescherm

Comfortabel wonen begint met een zonnescherm: zonneschermen houden uw huis en terras koel in de zomer en houden zonlicht buiten uw woning. Zo heeft u geen last heeft van hinderlijk zonlicht en ook geen airco nodig heeft. Een zonnescherm draagt bij aan uw woon- en werkplezier!

Megazonwering levert en monteert diverse typen zonneschermen. Wij zijn een betrouwbare specialist: wij geven u advies op maat, we meten uw zonnescherm in en we zorgen voor een gedegen installatie en het periodieke onderhoud van uw zonnescherm.

Vind het zonnescherm dat bij u past

Wij bieden zonneschermen op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen u om uit ons uitgebreide assortiment precies dat ene zonnescherm te vinden dat past bij uw wensen, huis of bedrijfspand. U kunt uw zonnescherm in alle kleuren krijgen, met elektrische of handmatige bediening, met isolerend doek of standaard doek en vervolgens ook nog eens in verschillende uitvoeringen: knikarm zonneschermen, screens, markiezen of uitval zonneschermen.

Vind het zonnescherm van uw keuze in onze ruim opgezette showroom aan de woonboulevard in Cruquius. Kom langs voor een uitgebreid advies op maat. We kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een op maat gesneden advies.

Zonnescherm inclusief montage

Het zonnescherm van uw keuze wordt op maat gemaakt en door ons geïnstalleerd. Zo bent u verzekerd van de juiste montage en kunt u zonder gedoe genieten van schaduw op uw terras, blijft uw woning heerlijk koel en kunt u ’s avonds langer buiten zitten.

U kunt kiezen uit elektrisch bedienbare zonneschermen, handmatig bedienbare zonneschermen of automatische zonneschermen. Wij kunnen uw zonnescherm aansluiten op uw elektriciteitsnet, maar er zijn tegenwoordig ook zonneschermen op zonne-energie: deze voorzien in hun eigen stroom. Wel zo gemakkelijk én duurzaam!

De blauw-wit gestreepte markiezen aan deze gevel zijn een klassiek voorbeeld van buitenzonwering
Een uitvalscherm boven het balkon geeft veel schaduw

Lekker lang genieten dankzij uw zonnescherm

Met een zonnescherm blijft uw terras vrij van obstakels, u heeft geen last van parasols en parasolvoeten en een zonnescherm hangt ook steviger dan een terrasdoek, waardoor u ook met een beetje wind van de schaduw kunt blijven genieten. Zonneschermen bieden niet alleen schaduw, ze breken ook de wind en zorgen voor een aangenaam microklimaat op een frissere zomeravond.

Zonneschermen overspannen met gemak uw terras, hoe groot dat ook is, en een zonnescherm is eenvoudig op te bergen. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor een zonnescherm. Start uw heerlijke zomer vandaag nog en neem contact met ons op voor een passend scherm bij u thuis of op kantoor.

 

    Vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.